OM OSS


Faglig leder av BN Trafikkskole er Bjørn Bråten og har mange års erfaring i bransjen. Faglig leder har tatt pedagogisk utdannelse på Høyskolen i Nord-Trøndelag.


BN Trafikkskole har kontor i Gamle Trysilvei 6 i Elverum. Trafikkskolen tilbyr også trafikkopplæring i nærområdet som Flisa, Våler og Rena. BN tilbyr eleven valgmuligheten til å bestemme møtested i nærområdet. Det vil si at skolen henter og bringer eleven i nærområdet som f.eks. på hjemstedet eller på skolen, selvfølgelig innenfor akseptabel reiseavstand.

 

BN Trafikkskole er blitt godkjent av Statens Vegvesen og er medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund(ATL). Denne godkjennelsen innebærer at BN trafikkskole har gode rutiner på skolen, og skolen følger de gjeldende lover og regler for trafikkopplæring

HVORFOR VELGE OSS?


BN Trafikkskole benytter de nyeste undervisningsprinsipper, der enkelte elev får individuelt tilpasset opplæring.  BN Trafikkskole lærer også elevene om at de ikke har rettigheter i trafikken, men de plikter til å kjøre trygt i trafikken, for å unngå trafikkulykker.

SKOLEREGLEMENT


BN Trafikkskoles skolereglement beskriver hvilke tjenester og forpliktelser vi har ovenfor deg som elev, og du som elev ovenfor oss. Det er derfor viktig at du leser og forstår reglementet før du starter undervisningen.


ENKEL BOOKING


BN Trafikkskole bruker TABS system for booking og administrasjon. Dette er et nettbasert program som gjør at elevene kan følge med på timer, opplæringsplan, betalinger og de får også SMS med oppmøtested og tidspunkt, dagen før neste kjøretime eller kurs starter.